Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Fullmånens magiske kraft

Når det er fullmåne, står tre himmellegemer på rekke og rad: Solen, planeten Jorden og Månen. Dette har til alle tider vært tillagt betydning i folketroen. Fortsatt mener mange at månen har påvirkning på menneskets psyke, helse og kreativitet eller at fullmånen fører til økt vold og kriminalitet. Hvor mye er overtro og myter, og hva er fakta?

Les mer..

Ta kvantespranget- Opplev hverdagsmagi

Bioresistans og kvantemedisin er gode hjelpemidler for å gjenopprette balanse i kroppens energifelt. Samtalen under behandlingen bidrar til å sette fart på prosesser. Når maskene, titlene og rollene blir avkledd, er vi alle likestilte som mennesker. Det er her hverdagsmagien trer inn, i form av åpne og ærlige erkjennelser.

Les mer..

Lær drømmene å kjenne

Symbolspråket er et urspråk som vi ubevisst og intuitivt kjenner til. Vi forstår det med hjertet og sjelen, men prøver vi å forstå det med intellektet, klarer vi ikke helt å ta det seriøst.

Les mer..

Bach's Blomstermedisin

Dr. Bach’s inderligste ønske var at folk skulle lære hvordan de kunne få kontroll over sin egen helse. Han mente at hovedgrunnen til at moderne medisinsk vitenskap har feilet, er at den dveler ved resultater og ikke årsaker. Bach´s Blomstermedisin kurerer ikke fysiske sykdommer direkte, men balanserer harmonien i tankene våre og stabiliserer vår psykiske tilstand.

Les mer..

Drømmene er livets speil

Du tilbringer en tredjedel av livet ditt i sengen. I stedet for å sove bort tiden, kan du overta styringen av ditt drømmeliv. Drømmer lar seg forme. Når man lærer seg å styre dem, åpnes døren til en helt ny, indre verden. Drømmene dine er et speil som du kan bruke til å kikke inn i din underbevissthet.

Les mer..

Er du redd for tordenvær?

Mange mennesker føler stor angst når det braker løs med lyn og torden. De kan reagere med å slå av alle elektriske artikler, sette seg midt på gulvet, eller gjemme seg under dyna eller i kjelleren. Selv om lyn og torden skremmer mange, er sjansen for å bli rammet liten. Det er greit å huske på at det bare er 30 % av alle lyn som treffer bakken.

Les mer..

Sofagriser: Opp å stå, ut å gå!

I disse julebordtider, hvor folk fråtser i all verdens godsaker, er ikke slanking og kalorier det vi tenker mest på. Nå viser ny forskning at fedme dreier seg ikke bare om ubalanse av kalorier. Man kan nemlig bli bred over rumpa bare av å sitte for mye eller ligge på sofaen.

Les mer..

Finn din ungdomskilde

”Ungdomskilden ligger ikke i et fjernt land eller i en magisk trylledrikk. Ungdomskilden ligger i deg selv, i enkle valg, verdier og helsevaner. Ungdomskilden ligger i relasjoner, i disiplin, kjærlighet og medfølelse!” Ordene tilhører overlege Audun Myskja. Hans budskap er at vi alle kan gjøre mye selv for å holde oss unge og friske, uansett om vi er 30 eller 90 år.

Les mer..

Vår indre biologiske klokke

Den indre klokken vår kalles også for den biologiske klokken. De fleste organismer på jorden, fra encellete organismer til mennesket, har denne biologiske klokken. Hva er så dens oppgave, hvordan kommer den til synet, og hva er mekanismene bak?

Les mer..

Grønn te beskytter mot øyesykdom

Grønn te er full av antioksidanter og har vist seg å ha en helsebringende effekt på mange ting. Nå mener ekspertene at grønn te også kan beskytte mot øyesykdom.

Les mer..

God søvn gir godt humør

Søvn og humør henger uløselig sammen, viser flere studier. Hvis du ikke sover nok, vil du på lengre sikt garantert komme i dårlig humør. Ikke bare gir for lite søvn kortere lunte − man blir også betydelig mer nærtagende, sur og tverr.

Les mer..

Aromaterapi - godt for kropp, sjel og sinn

Mange unner seg den luksusen å gå til en erfaren aromaterapeut, men med enkle midler er det fullt mulig å lage sine egne massasjeoljer. Her kommer noen enkle råd for å gi deg selv eller andre massasje.

Les mer..