En UFO opplevelse

Dette skjedde for noen år siden. Jeg gikk rundt i huset og slukket lysene før jeg skulle legge meg. Da jeg kom bort til det store stuevinduet, fikk jeg se et lys på himmelen. Det kom nærmere og nærmere, før det stanset over fjellet på den andre siden av fjorden.

Tips en venn på e-post

Lyset hadde en oval form og var ekstra sterkt i den ene enden. Det lyste i en stripe tvers over fjorden. Var det et helikopter som lette etter noen? Lysovalen sto helt stille en stund før den lettet og ble borte mellom stjernene.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Dagen etter leste jeg i avisen at flere hadde observert lyset. Det gikk en måned. Så en natt i januar våknet jeg av at hundene bjeffet. Jeg så et sterkt lys som streifet over låveveggen utenfor og lyste opp i soveværelset.

Kom det en bil klokken tre om natten? Jeg kikket ut, men det var ingen bil å se. Ikke var det måneskinn heller! Jeg gikk inn på kjøkkenet for å roe hundene. Rommet var flombelyst av det sterke lyset utenfor.

Etter en stund flyttet lyset seg til låven på den andre siden av veien. Jeg åpnet vinduet og så en oval gjenstand med et sterkt lys som “sveipet” rundt.

Det var som om det lette etter noe. Slik ble det stående en halv times tid før det lettet uten en lyd og ble mindre og mindre, før det til slutt forsvant mot himmelen.

Det underlige er at etter dette besøket begynte den lille blågrana i hagen å vokse voldsomt. Den hadde stått i stampe i flere år.

Hele hagen ble mer frodig og fikk sterkere farger. Jeg følte en sterk sorg og et savn etter at lyset forsvant denne kvelden.

Veronica

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.