Minner fra et tidligere liv

Jeg og min kjære har jobbet mye de siste månedene og hatt liten tid til kjærligheten. Sommeren gikk så fort forbi at vi rakk aldri å nyte sola fullt ut. Høsten og vinteren kom bankende på døra. Vi fant tidlig ut, i de aller første kalde vintermånedene, at vi trengte å reise bort sammen til varmere strøk så vi kunne pleie kjærligheten. Raskt ble vi begge veldig ivrige på å reise. Men hvor skulle vi dra?

Tips en venn på e-post

Det første vi gjorde var å ramse opp steder vi allerede hadde vært både med og uten hverandre. Mens vi satt og så på restplasser på Internett, dukket Egypt opp. Vi ble begge veldig nysgjerrige på dette stedet. Ingen av oss har vært der og vet jo at dette er et veldig historisk og spennende sted. Det var ikke lange diskusjonen før billettene ble bestilt til Sharm el Sheikh.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

To uker senere satt vi spente på flyet i retning varmere strøk. Da vi kom frem, ble vi møtt av sol og deilig varme. Vi ble fraktet til hotellet som vi skulle bo i en uke. Det tok ikke lang tid før vi merket forskjellen på Norge og Egypt. Menneskene, kulturen og kvaliteten på ting var veldig annerledes. Men alt dette er sjarme å få oppleve. Det vi ikke var forberedt på å oppleve, var de sterke energiene fra åndeverdenen.

Allerede første kveld på hotellet fikk vi en følelse av at noen fulgte med oss. Da vi tittet oss rundt, var det ingen å se. Jeg personlig ble veldig sliten av å være i dette ferieparadiset. Følelsene mine føltes å være ute av kontroll. Det ene sekundet var jeg rolig og glad, mens i neste sekund følte jeg meg sint og energisk! Jeg prøvde å holde disse følelsene i sjakk uten å prate noe om hva jeg kjente og følte.

Etter en natt søvn føltes ting mye bedre. Vi sto opp og så en levende by i solskinnet. Kledde på oss og dro av sted til stranden. Her ble vi vartet opp av kelnere. Alt virket normalt igjen, bortsett fra en ting. Iblant virket det som om egypterne snakket norsk! Selv om jeg ikke hadde fokus på dem, var det som om jeg forsto hva de sa! Men så fort jeg rettet all oppmerksomhet på dem, forsto jeg ikke et eneste ord av hva de sa.

En lang dag på stranden var forbi. Vi ruslet tilbake til hotellet for å hvile litt før vi skulle ut å spise middag. På hotellrommet la vi begge merke til en mørk skygge som kom og gikk i rommet vårt. Hver gang vi oppdaget den, kjente vi en kald ”vind”. Den kalde ”vinden” kunne vi merke både før og etter vi oppdaget skyggen. Det var en ekkel følelse å oppleve dette. Vi gikk ut litt tidligere denne kvelden for å spise.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

På vei til restauranten valgte vi å spasere istedenfor å ta taxi. Gatene er lange og strake med store lyktestolper langs hele fortauet. Mens vi gikk hånd i hånd nedover gaten, fikk min kjære følelsen av at noen fulgte etter oss. Jeg kikket over skulderen, men det var ingen å se. Plutselig slukket lyset fra lyktestolpen. Vi så rart på hverandre og gikk videre i et litt raskere tempo. Vi kom til lyktestolpe nummer fire. Da skjedde det igjen. Lyset slukket! Vi lo litt av det som skjedde og tenkte: - Har vi blitt gale som tror spøkelser kan skru av lysene for oss? Vi kom ikke lenger enn til neste lyktestolpe, og lyset slukket av seg selv. Dette fortsatte nesten 100 meter før veien avsluttet i en sving. Vi har aldri opplevd noe så merkelig.

Under middagen kom vi frem til at vi må jo oppleve litt historie når vi først har kommet hit, og pyramidene er vårt første ønske. Vi meldte oss på en pyramidetur. Bussen til Kairo kjørte hele natten for å komme frem ved lysets frembrudd. Vi var begge kjempespente på denne turen. Bussen hadde ikke kjørt mer enn fem minutter, da jeg begynte å hyperventilere. Det var som om jeg ble begravd levende. Hver gang jeg lukket øynene, så jeg sand og steiner rundt meg. Det endte med at jeg fikk panikk og måtte stoppe bussen. Drømmen om å få se pyramidene forble en drøm. Jeg tok taxi tilbake til hotellet, mens min kjære tok bussen videre. På vei til hotellet gikk tankene mine i hundre. Hva skjedde med meg? Jeg har aldri opplevd noe slikt før!

Dagen etter våknet jeg og lurte veldig på hva som hadde hendt med meg. Jeg kjenner en veldig dyktig klarsynt fra Sverige, som jeg ringte til. Jeg spurte om han kunne fornemme hva som skjedde med meg i natt. Jeg fortalte ingenting om hendelsen. Den klarsynte svarte at jeg gjenopplevde minner fra et tidligere liv: - Du ble begravd levende i en ulykke ved pyramidene, fortalte han meg. - Men det er ikke det eneste livet du har hatt der. Flere merkelige hendelser vil du få oppleve.

Nå falt puslespillet på plass. Min kjære og jeg var ikke gale. Alt vi sanset som foregikk rundt oss var ekte. Dette ga meg en indre fred. Min kjære kom tilbake litt senere den kvelden, og resten av ferien kunne vi nyte, riktig nok med litt flere opplevelser enn turister flest opplever.

Anonym

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.