Møte med engler

Som liten var jeg meget syk en gang, Jeg kunne vel være fem, seks år. Min mor satt ved sengen min. Jeg ble tørst, og hun gikk i underetasjen for å hente vann til meg. Da hun var ute av døren, som sto litt åpen etter henne, kom en lysende skikkelse inn.

Tips en venn på e-post

Jeg så det var en engel, en ung mann. Han sto litt ved sengen min, så slo han liksom vingene sammen bak seg og satte seg ned ved fotenden. Hele rommet ble opplyst. Jeg ble så rolig og sovnet. Mor kom tilbake. Jeg våknet ved at hun spurte om jeg virkelig hadde roet meg ned og sovet litt?

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

”- Det kom en engel inn til meg. Han satt på sengen min,” fortalte jeg.  ”- Ja, ja, du har vel bare drømt,” svarte mor.

Jeg prøvde å fortelle at engelen var så vakker, at hele rommet ble skinnende, og at jeg følte meg så mye bedre, men mor sa at jeg skulle prøve å sove litt mer, slik at jeg ble frisk. Hun ville ikke høre om englebesøket.

I voksen alder hadde jeg mange sykehusbesøk og operasjoner. Det var like vanskelig hver gang å få meg våken etter narkosen. Siste gangen, for noen år siden, skjedde det igjen. Jeg måtte ta et nytt inngrep og slet like tungt med å komme tilbake til virkeligheten igjen. Da sto det med ett en engel ved sengen min, bøyde seg frem over meg og sa:

”- Du skal få bli med meg. Jeg skal vise deg englenes plass i himmelen, deres skjønnhet og visdom”.

Jeg kjente ham igjen. Det var den samme nydelige, unge mannen som kom til meg da jeg var liten. Jeg ble liksom løftet opp og kunne se meg selv ligge i sengen og at det sto to sykepleiere ved siden av. Alt var så lyst. Engelen holdt meg om armen, og vi bare dro ut i et stjernehav. Jeg så avsatser med lysende skikkelser, hvitkledde, som var sammen i grupper. Store og små i forskjellige aldre. En avsats var full av små barn som lekte.

Det var helt fantastisk der vi bare svevet og så dette overjordiske lyset, og det var så godt å være der. Han fortalte meg at erkeenglene har hvert sitt område og hver sin oppgave. Det rare var at vi snakket ikke verbalt med hverandre, men samtalen ble formulert inne i hodet mitt som telepati. Helt forunderlig. Mikael, Rafael, Gabriel, Uriel, Selafiel, Jegudiel og Barakiel var navnet på de englene som var høyest hos Gud og som fikk ulike oppdrag. Så er det serafene, kjerubene og englene; de siste er budbringere.

Plutselig var vi på retur, men jeg ba om å få være der. Jeg fikk vite at min tur ikke var kommet ennå. Mitt oppdrag er å være engel på jorden! Så var jeg tilbake i sengen, ble ristet i og ropt på. Jeg våknet og fikk høre at de hadde vært meget engstelige for meg. Jeg var så rolig og gikk deretter inn i en god søvn, Alt ble så bra.

Siden husket jeg alt og kunne skrive ned det jeg hadde vært med på. Og jeg husket alle navnene på englene. Jeg har mang en gang undret: Er jeg en engel i min tilværelse og eksistens?

Ane

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.