Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Jeg ble hjulpet

Som barn var jeg synsk. Jeg hadde mange overnaturlige opplevelser. Dette var frustrerende for mine omgivelser. Ofte ble de voksne sinte da jeg snakket om det jeg opplevde og det jeg ”så”. Det het seg etter hvert at jeg hadde livlig fantasi.

Les mer..

Min avdøde søster besøkte meg!

Min eldste søster døde av kreft i februar 2011. Etter lang tid med sykdommen ”i sjakk”, gikk det bare et par uker fra hun ble ordentlig syk til hun døde.

Les mer..

Besøk fra åndeverdenen

Jeg våknet tidlig en morgen. På jordet gikk det en stor flokk hjorter. Dette var i skumringen. Ute blant hjortene gikk min eldste bror Per, som bodde på en annen kant av landet.

Les mer..

Det spøkte i Monte Carlo

For 10 år siden var jeg og noen venner på ferie i Monte Carlo. Min venninnes tante, Rudi, er daglig leder på hotellet vi bodde på. Hun jobbet egentlig dagtid, men ga oss en omvisningstur etter stengetid.

Les mer..

Telefonene

Etter at mamma døde forholdsvis brått i fra oss i fjor, var det jo litt av hvert som pappa måtte ordne opp i. En av tingene pappa kom på at han måtte gjøre etter noen uker, var å avslutte mobilabonnementet hennes.

Les mer..

Uforklarlige hendelser

Det jeg skal fortelle om skjedde for ca tre år siden. Leiligheten ligger nær havet og en strandpromenade. Området rundt er fredet, fordi det ligger en gammel kirkegård like ved.

Les mer..

Ansiktet på peisen

Dette hendte like over nyttår for få år siden. Vi hadde nettopp feiret jul, og alle rommene i leiligheten var pyntet nærmest til trengsel. Jeg mener at julen varer til tjuendedagen, altså 13. januar.

Les mer..

Bestyrerinnen

Min nabo Annbjørg ble svært lettet og glad da hun mottok brevet som bekreftet at hun hadde fått innvilget rehabiliteringsopphold. Å reise hjem til den tomme leiligheten like etter operasjonen var i overkant av hva hun så for seg å kunne makte. Imidlertid hadde hun vært nødt til å stå hardt på for å få gjennomslag for at et slikt opphold var nødvendig.

Les mer..

Engelen på mitt rom

Etter videregående gikk jeg et år på folkehøyskole, og der traff jeg en gutt som jeg forelsket meg vilt i. Vi bodde i utgangspunktet på hver vår kant av landet, men hvem tenkte vel på det, når vi bodde under samme tak på skolen.

Les mer..

Insektshealing

Det var en gang da jeg gikk tur i Maridalen i Oslo. Det var en flott sommerdag med sol og varme..

Les mer..

Sigøynermagi

Det jeg nå skal fortelle om, ble fortalt meg av min tante. Da hun og onkel var nygifte på begynnelsen av 50-tallet, bodde de på landet. En sommerdag de var ute og stelte i hagen, stoppet det en gammel, rusten bil.

Les mer..

Budskapet ifra en liten fugl

En tidlig formiddag for ca 25 år siden satt jeg i sofaen min i stua. Sofaen var en vinkelsofa og jeg satt slik til at jeg kunne se hele terrassen og trærne i nærheten utenfor. På terrassen var det gelender foran og på begge sidene.

Les mer..