Tatt i promillekjøring, skyldte på spøkelse

En svensk mann som påsto at et spøkelse kjørte bilen hans, har blitt tiltalt for å ha kjørt i beruset tilstand, til tross for at han satt i baksetet på bilen da han ble stoppet av politiet.

Tips en venn på e-postTekst: Kari Flaata Halling

Det var sist høst at politiet ”jaktet” på en 29 år gammel mann etter at en ansatt på bensinstasjonen i nord Sverige rapporterte til politiet at en beruset mann kjørte meget tvilsomt langs E4 motorveien.

Lokalavisen Dagbladet i Sundsvall skrev om den meget spesielle hendelsen, som naturlig nok vekket stor oppsikt.

Da politibilen, som tidligere hadde blitt forbikjørt av ”spøkelsesbilen”, tok den igjen, ble politibetjentene sjokkerte da de fant ut at det ikke satt noen ved rattet. Etter å fortsette ca. 200 meter uten sjåfør, stoppet endelig ”spøkelsesbilen”, og politiet så at tre menn satt i bilen, en i passasjersetet, og de to andre, inkludert 29-åringen, i baksetet.

Alle tre mennene benektet at de hadde kjørt bilen, men politimannen gjenkjente 29-åringen som sjåføren fra da han kjørte forbi bilen deres tidligere. Mannens forsvar om at et spøkelse kjørte bilen, ble ikke akseptert av politiet, og nå er han tiltalt for promillekjøring på en hensynsløs måte uten førerkort.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Kilde: Icenews.no