Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Lei av spøkelseshistorier i mediene

Nordlys, Nord-Norges største avis, har i det siste hatt flere førstesideoppslag om overnaturlige fenomener i Tromsø. Nå mener ordfører Jens Johan Hjort (H) at nok er nok og at man heller skal fokusere på nordnorsk virkelighet.

Les mer..

Mystiske kornsirkler i Skien

Etter at tre kornsirkler ble oppdaget på jordet til bonden Ivar Gulseth i Skien for et par uker siden, har det vært mange presseoppslag om saken, og det har nærmest vært folkevandring på jordene til skiensbonden. Bonden selv tror imidlertid ikke at det har vært en UFO på jordet hans, men etterlyser en naturlig forklaring

Les mer..

Tatt i promillekjøring, skyldte på spøkelse

En svensk mann som påsto at et spøkelse kjørte bilen hans, har blitt tiltalt for å ha kjørt i beruset tilstand, til tross for at han satt i baksetet på bilen da han ble stoppet av politiet.

Les mer..

Hai Lee Yang – treffsikker som alltid!

Verdens beste spåmann, Henning Hai Lee Yang kan bekrefte at spådommen han gjorde for Magic Magasin nr 1, i Januar 2013 har slått til. Det ble skifte av regjeringen ved stortingsvalget 2013, og Erna Solberg blir vår nye statsminister.

Les mer..

Paranormalt fenomen eller åkergraffiti?

Kornsirkler er i fokus som aldri før. Spørsmålet er om dette er et paranormalt fenomen eller åkergraffiti. I programmet Den andre siden, torsdag 9. september på FEM, blir det en omfattende diskusjon rundt dette.

Les mer..

Nå er også Tom Strømnæss overbevist

Tom Strømnæss, programleder for Åndenes Makt, har lenge vært en skeptiker til såkalte overnaturlige fenomener, selv om han har opplevd flere uforklarlige ting under innspillingen av det populære programmet. Nå står han frem i media og sier at han har blitt overbevist om at disse fenomenene er reelle, og han er i gang med å skrive bok om sitt liv med TV-innspillinger og det overnaturlige.

Les mer..

Stammer fra rovfisk med sjette sans

Nå er det bevist at mennesket stammer fra en rovdyrlignende skapning med en sjette sans, selv om vi kanskje ikke har vært i stand til å se spøkelser i vår tidligere fiskelignende form.

Les mer..

Nordlendinger klager mest over været

Batteriene skulle vært ladet etter en varm, solfylt sommer, men dessverre er det ikke slik for mange av oss. Som et resultat av ”den grønne vinteren” blir vi værsyke og sliter med høstdepresjoner. En undersøkelse InFact har gjort for VG viser at det har gått verst ut over nordlendingene.

Les mer..

Få GRATIS utgave av Magic Magasin ved å sende Magicface til 1906.

Nå kan du få et gratis nummer av Magic Magasin!

Les mer..

Oppsiktsvekkende UFO video

Et videoopptak fra 2010 fra en flyoppvisning i Chile har skapt heftige reaksjoner da det ble publisert på YouTube 15. mars 2012. Først legger vi merke til en gruppe jagerfly som farer over himmelen nær El Bosque flybase ved hovedstaden Santiago, men det mest oppsiktsvekkende er at et mystisk objekt også beveger seg på himmelen, så raskt at du knapt kan se det i normal hastighet.

Les mer..

Fleksibel arbeidstid gir bedre helse

En langtidsstudie av amerikanske arbeidstagere konkluderer med at man får bedre helse med fleksibel arbeidstid. Mindre fokus på når og hvor arbeidet utføres, får ansatte til å sove mer og ta bedre vare på helsa.

Les mer..

Tror du på et liv etter døden?

Vårt Land hadde forleden en spørreundersøkelse der 1000 nordmenn ble stilt spørsmålet: - Hva skjer etter døden? Det ble satt opp fem svaralternativer, og oppsiktsvekkende var det at hele 48 prosent av deltagerne valgte: Det er ingen eksistens etter døden for noen.

Les mer..