Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Nikita- Et ekte medmenneske

Magic Circle har mange dyktige medarbeidere. En av dem er Nikita. Hun er klarsynt, har sterk intuisjon, og arbeider både som medium, livsveileder og healer. Hun gir av sitt hjerte til sine medmennesker, og kjærligheten er drivkraften bak det hele.

Les mer..

Wenche lever i fortid og nåtid

Tett på naturen! Stillhet og ro! Fra første øyeblikk følte Wenche seg hjemme på den gamle husmannsplassen langt inni skogen. Etter at hun kom hit, presset evnene sterkere på, og i dag bruker hun dem til å hjelpe andre mennesker. Og inne i den trivelige stua har hun stadig besøk av husmannsjenta Olea, som levde på 1700-tallet.

Les mer..

Anita elsker å hjelpe, inspirere og spre lys

I sin ungdom var Anita Angelica Meyer fast bestemt på å bli prest, men en spesiell opplevelse gjorde at hun avbrøt teologistudiene og ”gikk over til” det alternative. Anita har utviklet sterke evner og er glad for å kunne hjelpe andre mennesker. Hun er også svært takknemlig for å få lov til å jobbe hos Magic Circle.

Les mer..

Ann-Magritt kommuniserer med en annen verden

Ann Magritt har kommet på rett hylle i livet når hun arbeider på linja hos Magic Circle. Livets skole har vært hard og brutal, men hun har lært av prøvelsene og kommet styrket ut av det. Hun har erfart at hennes egne evner har blitt sterkere etter traumatiske hendelser. Nå er det viktigste i livet å hjelpe andre.

Les mer..

Luna er klarsynt, spirituell livsveileder

Luna har gått livets skole på godt og vondt. I dag bruker hun sine evner og erfaringer til å hjelpe andre. Den klarsynte damen har base i Spania, der hun jobber for Magic Circle og tar imot folk som ønsker å kombinere en ”sydentur” med bevisstgjøring og energibehandling.

Les mer..

Embla, et åndelig naturtalent

Embla er en populær dame hos Magic Circle. Kanskje fordi hun har en egen evne til å komme på bølgelengde med den hun snakker med. Hun kan fornemme energier og følelser, tolker kundenes personlighet ut fra hvilken farge de tilhører, er både klarsynt og klarhørt. Når hun gir tilbakemeldinger, er hun rett frem og pynter ikke på sannheten. Like fullt elsker kundene henne!

Les mer..

Spåkonen Alva - har kontakt med den andre siden

Nina, bedre kjent som den synske spåkonen Alva på Magic Circle, avslører at hun kan mer enn bare spå i kaffegrut.

Les mer..

Mia hjelper deg å finne veien videre

Står du ved en korsvei og må velge? Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå? Da kan du kontakte Mia hos Magic Circle. Mia jobber fra Spania og har mange trofaste kunder. Hun har evnen til å se inn i fremtiden, gir råd og veiledning i alle typer relasjoner, også drømmetydning og selvutvikling. Gode hjelpemidler er tarotkort og bordkort.

Les mer..

Lykken er å være 8-barnsmor og å hjelpe andre mennesker

Renate Karlsen Johansen (41) er 8-barnsmor og terapeut. Hovedtiden går med på å være mor, trene, gå tur og lage mat. Likevel har hun masse overskudd og energi til å hjelpe andre mennesker. Renate har en solid utdannelse og bakgrunn som helhetsterapeut, noe som kommer godt med i arbeidet hos Magic Circle.

Les mer..

Min livsoppgave er å hjelpe andre

Når noen spør Annikken på Magic Circle hva hun kan bidra med på linja, så pleier hun å svare at hun gir en positiv, klarsynt livsveiledning med healing. Den dyktige spåoperatøren er klarfølt og klarsynt, leser energi og utfører healing, samtidig som hun legger tarotkort.

Les mer..