Charter-Svein «ser» andres liv

Det overnaturlige og alternative har alltid fascinert Svein Østvik (50), eller Charter-Svein som han er bedre kjent som. Ved flere anledninger har han stått frem med sine egne evner i media. Det siste, som han fortalte om på TV-programmet «Trygdekontoret», er at han også har evnen til å «se» andres liv.

Tekst: Kari Flaata Halling

-Først i voksen alder har jeg blitt kjent med mine egne evner. Jeg vil ikke påstå at jeg er synsk, men jeg har en meget sterk intuisjon. Jeg får på en måte kontakt med «noe større». Når jeg møter et menneske, kan jeg ofte «se» hva som har vært særtrekkene i livet til vedkommende, sier Svein til www.magic.no.

- Jeg har vært hos healere, alternative behandlere og synske personer, men det beste er at jeg kan heale meg selv, sier Svein og legger til at heldigvis har han god helse, så det blir sjelden aktuelt.

Han mener det er mye mellom himmel og jord som ikke kan forklares, og er glad for at folk nå er mer åpne til disse tingene, mye takket være programmer som «Åndenes Makt» og «Jakten på den 6.sans» på TV. Han har ved flere anledninger stått frem i media og fortalt om sine overnaturlige opplevelser, og de har det etter hvert blitt mange av.

Programleder Tom Strømnæss ga disse uttalelser til Her og Nå:

- Terskelen for å stå frem, både med egne spesielle evner, eller med uforklarlige ting man har opplevd, er lavere i dag enn da vi startet med programmer som dette. Hånlatteren vi av og til ble møtt med, er forstummet!

Les mer om Sveins og andre kjendisers opplevelser her «Kjendisenes overnaturlige liv»   

Håndanalyse - Hånden avslører alt!