Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Maija fant hunden

Ayla er en husky som ble reddet sammen med 14 andre hunder av Dyrebeskyttelsen Kongsberg i Hvittingfoss. Første dag hos ny eier stakk den av. Eieren, Christina Miljeteig (20), kontaktet Maija, som fant igjen hunden, etter å ha vandret rundt i 10 dager.

Les mer..

Reis til India og bli frisk

Valdresjenta Irene Bjorheim hadde store helseproblemer på grunn av Bekhterevs. Redningen ble ayurvedisk medisin. Hun ble så bra at hun bestemte seg for å hjelpe andre og startet like godt sitt eget reisebyrå Golden Mango Travel, som arrangerer helsereiser til Kerala i India.

Les mer..

Trancemedium og spiritualist

Kristin Juberg fra Trondheim har holdt på med spirituelle ting i over 20 år og har deltatt på mange alternativmesser rundt om i landet. Utover dette har hun ligget lavt når det gjelder markedsføring av sine spesielle evner. En omtale i lokalavisen for noen år tilbake, det er alt. Da hun sa ja til et intervju i Magic Magasin, føltes det som et privilegium.

Les mer..

Elaine gir deg "livsnøkkelen"

Elain Waage fra Stavanger er både synsk og klarsynt. Hun kan se dine tidligere liv og hva som skjer i fremtiden. Hun er også et medium som utfører ”readinger” og har kontakt med den andre siden. Elain har skrevet boka ”Livsnøkkelen”, kanalisert gjennom automatskrift, som kan hjelpe folk til et bedre liv.

Les mer..

LEV I DAG – INGEN VET HVA MORGENDAGEN BRINGER

Her har vi samlet noen ord og uttrykk til ettertanke og inspirasjon. husk å leve livet ditt i dag!

Les mer..

Få kontakt med det tredje øyet- Universets høyeste energi

- Når du utvider kronechakraet eller det tredje øyet, kan du kople deg på de dypeste kildene til åndelig visdom. Dette chakraet fremmer intuisjonen og gir deg evnen til å utvikle ditt klarsyn, sier May Irene Wikeby, som hjelper folk til å utvikle seg som sjel og menneske og til å få kontakt med den universelle energien. Hun tar imot folk fra hele landet på Unity-senteret i Oslo.

Les mer..

Profeti utløste panikk

Den selvlærte seismologen Raffaele Bendandi hadde i 1915 et syn om at et stort jordskjelv ville rasere Roma 11. mai 2011. Dette resulterte i full panikk, og ifølge italienske aviser rømte en femtedel av befolkningen fra byen denne dagen.

Les mer..

Pilgrimsvandring- en reise for sjelen

Hvert år legger hundretusener av mennesker ut på pilgrimsvandring mot Santiago de Compostela i Spania, en reise som blir sagt forandrer livet til de som går. To av de som har gått turen er Solvor Sylte fra Voss og Constance Eeg fra Bergen. De forteller om en fantastisk opplevelse, men også ispedd mye dramatikk.

Les mer..

De døde er bare ”et slør” unna oss

Inger Marie Shkreta (65) skriver med såkalt automatskrift, det vil si at en død person skriver gjennom henne. Hun holder pennen nær papiret, det rykker litt i hånden, og plutselig begynner ting å skje. Med sirlig, sammenhengende skrift, helt ulik hennes egen, kommer setninger frem. Mannen hun har kontakt med heter Jon Møller, født i 1889, død i 1961.

Les mer..

Reisen inn i det ukjente

For fire år siden kollapset verdenen for Linn Marie Thomas, en vellykket jurist med ektemann og to barn. Hun møtte rett og slett veggen. Mange år med stress førte henne ut i et bunnløst mørke av depresjon, bulimi og alkoholmisbruk. Om veien ut av mørket har hun skrevet boken ”Jeg er Marie, fugl Føniks”

Les mer..

Whitney Houstons datter: Jeg kommuniserer med mammas ånd

Legendariske Whitney Houston ble bare 48 år gammel da hun ble funnet død på et Beverly Hilton Hotel i Los Angeles 11. februar. I det første intervjuet etter morens død, forteller datteren Bobbi Kristina Brown (19) at hun kommuniserer med moren og får trøst av hennes åndelige nærvær.

Les mer..

Spiritualismen har alltid eksistert

Spiritualitet og kontakten med Gud, engler og den andre siden er like gammelt som mennesket selv. Fra tidenes morgen har vismenn, sjamaner og andre religiøse ledere hatt kontakt med den andre siden.

Les mer..