Nordamerikansk Indiansk Horoskop

Finn ditt indianske stjernetegn!

Tekst: Kaare Vassenden

Tips en venn på e-post 

Oter 
 

Oteren

20.januar-18.februar

Litt vrien og uortodoks. Oteren er vanskelig å forstå innimellom. Oterens metoder er ikke alltid førstevalget for å få tingene gjort.

Men Oterens metoder er likevel ganske effektive.

Oteren har en uvanlig måte å se på ting, men han eller henne er utstyrt med en fantastisk fantasi og intelligens. Ofte veldig i perspektiv og meget intuitiv.

Oteren er en god venn, er følsom, sympatisk, modig og ærlig. Oteren kan være en rebell uten skrupler, og isolerer seg ofte fra andre.

 

Ulv 
 

Ulv


19.februar– 20.mars

Ulven er meget følsom og er Zodiac's kjærlighet både på den fysiske og filosofiske måte. Ulvens forståelse at vi alle trenger kjærlighet, gjør den fullt ut i stand til å gi det. Han og henne er uavhengige.

Selv om Ulven trenger sin frihet, er den fremdeles mild og følsom. Vi får bilde ”ensom ulv” med dette tegnet. Ulven kan være intens, følsom, sjenerøs og upraktisk.

 

 Falk
 

Falken

21.mars– 19.april


Den fødte leder. Falken kan alltid bli sett opp til for dens klare dømmekraft i vanskelige situasjoner. Videre, den som er under dette symbol, kaster ikke bort tiden, men ”smir mens jernet er varmt” og tar affære når det trengs.

Falken kan være litt arrogant men har vanligvis rett i sine meninger. På en samarbeidsvillig måte viser Falken sine følelser og “flammer” i et forhold.

Overlatt til seg selv, kan Falken være uhøflig, intolerant, utålmodig og overfølsom.

 

Bever 
 

Bever

20.april– 20.mai


Ta styringen, overlev, dette er Beverens motto. I de fleste forretningssammenhenger får Beveren jobben gjort med maks effektivitet. Strategisk og dyktig er Beveren. Denne “kraft”blir gjenkjent i kamp og i forretninger. En bør også tenke seg om før en utfordrer Beveren i en ordlek, da denne er mentalt lynskarp.

Beveren har alt som skal til for ham eller henne og har vanligvis rett, men den som bærer dette Native American dyresymbol kan trenge å jobbe med takt og tone. Beveren kan være sjenerøs, hjelpsom og lojal. Den kan også være nervøs, feig, arrogant og krevende.

 

 Hjort
 

Hjorten


21.mai– 20.juni

Dette dyret er inspirerende livlig og hurtig tenkende. Med en hale laget “for moro skyld”, har hjorten en tendens til å få smil og latter fra alle. Alltid klar over sine omgivelser og enda mer klar over sin tilstedeværelse, kan Hjorten bli en del selvsentrert. I det rette element er Hjorten naturlig livlig og med gnistrende personlighet. Overlatt til sine avgjørelser kan Hjorten være egoistisk, følelsesladet, utålmodig og lat.

 

Hakkespett 
 

Hakkespett


21.juni– 21.juli

 

Hakkespetten er vanligvis den mest fornuftige av alle Indianske symboler. Den er en lytter med empati og total forståelse. Hakkespetter er absolutt verd å ha ved sin side om en trenger hjelp, og selvfølgelig er de gode foreldre, venner og partnere. En annen fjær i hatten til Hakkespetten er at de er naturlig ressurssterke og organiserte. Hakkespetten er også omsorgsfull, hengivende og meget romantisk. Men forlatt til seg selv kan de være sinte og sjalu.

 

Laks 
 

Laks


22.juli-21.august


Fokusert, intuitiv og meget kreativ. Det er virkelig liv i laksen, og energien er formidabel. En naturlig motivator, og dens overbevisende entusiasme smitter over på andre. Sjenerøs og intelligent. Det er lett å forstå at Laksen har mange venner. Laksen har heller ingen problemer med å finne frivillige supportere i dens naturlige omgivelser. Laksen er stabil, rolig, sensuell og givende. Forlatt kan de være egoistisk og vulgær.

 

Bjørn 
 

Bjørn


22.august–21.september


Når en stødig hånd trenges, er Bjørnen der. Den er praktisk og klarhodet og en klar favoritt som forretningspartner. Bjørnen har god kontakt med Uglen.

 Bjørnen har også fått i gave et stort hjerte og er sjenerøs. Men en bør vite at Bjørnen har en tendens til a være følelsesladet og litt sky.

I et kjærlighetsforhold viser den sjenerøsitet og gir masse kjærlighet tilbake. Bjørnen har også tålmodighet og temperament, noe som gjør ham til en perfekt Mentor og læremester.

 

Ravn 
 

Ravnen


22.september-22.oktober


Svært så entusiastisk, og en entreprenør. Ravnen eller Kråken er litt av en sjarmør, men trenger ikke å jobbe for sin sjarm. Det faller helt naturlig. Alle kjenner dens energi og vender seg til Kråken for dens ideer og meninger. Dette fordi Kråken er både idealistisk, diplomatisk og ganske smart.

I sitt rette element er den lettlivet, snakker mykt og kan være romantisk. Den er også ganske tålmodig, men kan også være krevende og inkonsekvent.

 

Slange 
 

Slangen


23.oktober–22.november


De fleste Shamaner er født under dette tegnet. Slangen er naturlig i spirituelle sammenhenger.

Slangen er den fødte spirituelle leder, respektert for sine helbredende evner. Slangen leder ofte andre til å frykte den og til tider bli skremt av den. Men slangen kan være følsom og kjærlig.

I verste tilfeller kan Slangen være brutal, og inneha enorme følelsesmessige svingninger.

 

Ugle 
 

Uglen


23.november- 21.desember


Skiftende som vinden er Uglen. Den er vanskelig å kritisere og irettesette. Varm og naturlig, med en enkel og vennlig personlighet, og den er venn med hele verden.

Uglen er kjent for sitt engasjement i høyt tempo og elsker helhjertet nye eventyr. Dette kan føre til at Uglen er uforsiktig og tankeløs. Blant Uglen finns store artister, lærere og samtalepartnere.

I sitt eget reir er Uglen følsom og en ivrig lytter.

 

And 
 

Gåsa


22.desember– 19.januar


Dersom du ønsker noe gjort, spør Gåsa. Den vet “å snu seg rundt”, ambisiøs som den er.

Gåsa forventer suksess for det det er verdt, og klarer det omtrent alltid. Drevet av alle som følger med, er Gåsa en dominerende personlighet, som gjør dem supre i forretninger og i konkurranseidrett.

I et kjærlighetsforhold kan Gåsa være følsom, humørfylt og til og med sensuell.

 

 

DAKOTA sermoni bønn


”Da du ble født, gråt du og verden rundt deg gledet seg.

Gå nå, lev ditt liv og bring ære og respekt til ditt folk.

Og når du er gjenfødt til Den Store Ånd,

vil verden gråte og du vil bli lykkelig”

 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.