Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Merkelige tilfeldigheter

Noen hendelser er merkeligere enn andre og kan virkelig forbløffe oss og få oss til å tenke. Finnes det en skjebne? Er det tilfeldigheter eller noe annet som ligger bak at for eksempel to nordmenn treffer hverandre på ferie i Kina og finner ut at de er i familie?

Les mer..

Kolonister til Mars på enveisbillett?

Er det mulig å flytte til planeten Mars? Nå er målet nærmere enn noensinne. Forskere argumenterer nemlig for å sende kolonister til Mars på enveisbillett, i første omgang for å utforske planeten og tilrettelegge for fremtidig kolonisering.

Les mer..

Kjendisenes overnaturlige liv

I kjølvannet av Snåsamannen og prinsesse Märtha Louises engler, har norske kjendiser kastet seg på alternativbølgen. De tror på UFO, klarsynte, et liv etter døden, gjenferd, engler, healing og krystaller. Vi synes å ha glemt at for 20 år siden var det likedan. Da sto også kjendiser frem i ukepressen og fortalte om sitt overnaturlige liv.

Les mer..

Krisetelefon

Har du et problem og trenger noen å snakke med? Her er en liste over krisetelefoner du kan ringe. Du treffer mennesker som lytter, gir råd og yter hjelp.

Les mer..

Nattlige aktiviteter i kjelleren.

Følgende skjedde for ikke så lenge siden. Jeg hadde kommet med nattoget fra nærmeste storby og gikk fra stasjonen og hjemover. Klokka var nesten ett, og det var en kald vinternatt

Les mer..

Familie i åndenes makt fikk hjelp av Alva

Hos en familie i Lier har huset brent ned til grunnen tre ganger, det har vært flere branntilløp, og elektriske artikler lever sitt eget liv. Kan det være åndelig aktivitet som forårsaker alle de uforklarlige tingene? Alva hos Magic Circle tar saken

Les mer..

Framsnakking- det motsatte av baksnakking

Kronprins Haakon lærte oss om begrepet framsnakking. Nå har ordet, som er det motsatte av baksnakking, blitt en folkebevegelse og er i ferd med å bli integrert i det norske språk. Begrepets ”far”, Svein Spjelkavik fra Andøya i Vesterålen, har gitt ut en bok om framsnakking.

Les mer..

I åndeverdenen er det ingen grenser

Hjerter er en rød tråd i livet til Åse Britt Piglmaier i Sandefjord. Til daglig får hun hjelp og støtte av en ukjent kjærlighetsenergi, som viser seg i form av hjerter i telys. Hun får også mange andre tegn og hilsninger fra åndeverdenen. Åse Britt får også beskjeder via automatskrift, som hun formidler til andre. Hun har erfart at i åndeverdenen er det ingen grenser. Det er vi som setter grenser for hva vi kan oppleve.

Les mer..

Hvilken hunderase passer til deg?

Astrologi er et vidt felt med mange spennende opplysninger. Her kan du til og med få tips om hva slags kjæledyr som passer til ditt eget stjernetegn.

Les mer..

Hvilket Tarotkort forbindes med stjernetegnet ditt?

Mange vet at hvert stjernetegn har en hersker, en planet som forbindes med stjernetegnet, men visste du at hvert stjernetegn også har et tarokort som er unikt?

Les mer..