Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Stammer fra rovfisk med sjette sans

Nå er det bevist at mennesket stammer fra en rovdyrlignende skapning med en sjette sans, selv om vi kanskje ikke har vært i stand til å se spøkelser i vår tidligere fiskelignende form.

Les mer..

Hjelp til selvhjelp med tankefeltterapi

Den anerkjente tankefeltterapeuten Mats Uldal innførte TFT til Norge i 1997. Trine Spillum, som har gått i lære hos Mats Uldal, har utviklet noe hun kaller fjerntankefeltterapi (FTFT), som hun praktiserer på sine kunder hos Magic Circle. Vi har møtt både Mats og Trine i et eksklusivt intervju for Magic Magasin.

Les mer..

Magisk møte med Lena Ranehag

Fantastiske, utrolige Lena! Som imponerer alle gjennom programmer som Åndenes Makt på TVNorge. Endelig lykkes det å møte denne sterke personligheten, som nå er høyaktuell gjennom boken "Klarsynt: Åndelig hjelp i uløste krimsaker" skrevet av Åer Asle Rustad.

Les mer..

Vi har alle et forhold til engler

Vi har lest om erkeengler, skytsengler, lekt med glansbildeengler, sett filmer og TV-serier med engler som tema. Interessen for engler har våknet blant folk flest. Men tror vi virkelig på engelen som et religiøst vesen, som åndelig hjelper og beskytter?

Les mer..

Hvordan finne Drømmemannen?

Ser du etter kjærligheten på riktig sted? Deltar du på aktiviteter du egentlig ikke liker bare i håp for å møte noen? Er du en av dem som går på utstillinger, ut på byen, på fotballkamp selv om du hverken liker kunst, utesteder eller fotball, bare i håp om å møte noen? Den dagen du går kun på det som interesserer deg vil du møte en som liker det samme som deg? Sjekk ditt stjernetegn og få tips om hvordan finne drømme mannen eller drømmekvinnen, og hvilke arenaer du kan oppsøke vedkommende på!

Les mer..

God søvn gir godt humør

Søvn og humør henger uløselig sammen, viser flere studier. Hvis du ikke sover nok, vil du på lengre sikt garantert komme i dårlig humør. Ikke bare gir for lite søvn kortere lunte − man blir også betydelig mer nærtagende, sur og tverr.

Les mer..

Meditasjon mot høyt blodtrykk og depresjon

Ny forskning viser at Transcendental meditasjon kan brukes for å behandle høyt blodtrykk og psykiske problemer.

Les mer..

Spår nærkontakt med ET innen 20 år

- Liv eksisterer på andre planeter, og vi finner det innen 20 år. Menneskeheten vil da også få kontakt med romvesener, hevder en fremtredende russisk astronom. Samme dag han uttalte dette, blir UFOer observert i London.

Les mer..

Få kontakt med det tredje øyet- Universets høyeste energi

- Når du utvider kronechakraet eller det tredje øyet, kan du kople deg på de dypeste kildene til åndelig visdom. Dette chakraet fremmer intuisjonen og gir deg evnen til å utvikle ditt klarsyn, sier May Irene Wikeby, som hjelper folk til å utvikle seg som sjel og menneske og til å få kontakt med den universelle energien. Hun tar imot folk fra hele landet på Unity-senteret i Oslo.

Les mer..