Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Spør en klarsynt på e-post

Våre klarsynte medier hjelper deg også via e-post!

Klart for nye spøkelsesvandringer

Fra midten av mai til midten av september er det igjen duket for den populære spøkelsesvandringen i Oslo. Vandringen er i regi av Oslo City and Nature Walks, som drives av Kristin Amundsen, autorisert Oslo guide.

Les mer..

Embla, et åndelig naturtalent

Embla er en populær dame hos Magic Circle. Kanskje fordi hun har en egen evne til å komme på bølgelengde med den hun snakker med. Hun kan fornemme energier og følelser, tolker kundenes personlighet ut fra hvilken farge de tilhører, er både klarsynt og klarhørt. Når hun gir tilbakemeldinger, er hun rett frem og pynter ikke på sannheten. Like fullt elsker kundene henne!

Les mer..

Russland i mitt hjerte

Inger Tragethon (63) er livskunstner og eventyrer, samt en type fredsfakkel med håp om å gjøre verden til et mer spennende sted å være. Inger har regelmessig besøkt Russland i 20 år. I 1995 og 2004 reiste hun i flere måneder på egen hånd gjennom de tidligere tsarenes veldige rike. Med på sine reiser har hun alltid med et ikon av helgenen St. Nicolai.

Les mer..

Kan du forvente deg rikdom?

Navnet ditt avgjør! Ved hjelp av numerologi kan navnet ditt fortelle deg om du blir rik eller fattig.

Les mer..

Sunt arbeidsmiljø på kontoret

Føler du deg trett, har hodepine og synes det er et ork å komme gjennom arbeidsdagen? Problemene kan komme fra inneklimaet, arbeidsplassen og/eller omgivelsene. Med noen enkle råd kan du bidra til å få en sunnere og triveligere arbeidsplass.

Les mer..

Fra skepsis til overbevisning

Jeg har en datter som er opptatt av paranormale ting. Hun så en interessant annonse i avisen på en mann, som virket mer som en spåmann enn et medium.

Les mer..

Vi fikk hilsener

Min mormor døde nå i sommer. Hun var en gammel dame på over 90, men jeg tør påstå at hun må ha vært en av de sprekeste på sin alder. Hun var helt klar i hodet, bodde i leiligheten sin og kjørte bil helt til siste måneden hun levde. Hun sendte tekstmeldinger, fulgte med i politikk og debatter, og hun hadde meninger om det meste. Hun var en flott, engasjert kvinne som hadde vært enke i 40 år, men hun hun snakket aldri om følelser.

Les mer..

Stammer fra rovfisk med sjette sans

Nå er det bevist at mennesket stammer fra en rovdyrlignende skapning med en sjette sans, selv om vi kanskje ikke har vært i stand til å se spøkelser i vår tidligere fiskelignende form.

Les mer..

Ann-Magritt kommuniserer med en annen verden

Ann Magritt har kommet på rett hylle i livet når hun arbeider på linja hos Magic Circle. Livets skole har vært hard og brutal, men hun har lært av prøvelsene og kommet styrket ut av det. Hun har erfart at hennes egne evner har blitt sterkere etter traumatiske hendelser. Nå er det viktigste i livet å hjelpe andre.

Les mer..