Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Fjernhealing
  • Selvutvikling og veiledning

Ønsker å hjelpe deg ved hjelp av sine fornemmelser, bilder og intuisjon

Kjære deg.

Jeg heter Agnes og ønsker å hjelpe deg ved hjelp av mine fornemmelser, min intuisjon og bilder som jeg får opp med blant annet mine Tarotkort.

Av og til skulle vi ønske at ting i livet kom til oss lett, men slik er det som regel ikke. Vi står stadig i vanskelige valgsituasjoner og av og til lammes vi når vi ikke finner en god utvei.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne dine muligheter når du står i en situasjon hvor du kanskje ikke ser åpningen og lyst på situasjonen. Du kan kjenne deg trygg på at du blir ivaretatt med respekt. 
Jeg har et naturlig og jordnært forhold til de krefter og energier vi omgir oss med, samtidig som jeg gleder meg over mystikken i det vi ikke umiddelbart kan sanse. Har i mange år arbeidet med tarot og terapi og har en bred og allsidig utdannelse og bakgrunn. 

Jeg er rustet til de spørsmål du ønsker å stille; realisering av drømmer og kjærlighet, dine barn og familien, generelt om dagen i dag og i morgen, uro du føler, kreativiteten eller energien som har blitt borte, usikkerhet eller valg innenfor økonomi og forretninger, jobb og karriere, reiser og stagnasjon - stort sett det du måtte ønske å få svar på. Jeg vil gi deg råd på en ærlig og anerkjennende måte. Kortene er et hjelpemiddel for å finne dine beste forutsetninger for å kunne ta et godt valg.

Husk at det er du som skal velge - selv når skjebnehjulet kommer opp. 

Gleder meg til å høre fra deg.

Agnes

Mine tilbakemeldinger

Kathrine

Kjempefin samtale med deg i dag...som egentlig ga meg det jeg trengte av bekreftelse på at min intuisjon er riktig :)

Vår

Cybele

Alia

Takk for alle de fine samtalene. Du er en meget dyktig og fantastisk person. Gir meg ærlig og direkte svar. Og hjulpet meg til å komme meg videre. Anbefaler henne. :-)

Alia

Kenneth

hei, jeg elsker alt du skriver, du virker som en flott og trivelig kvinne. Jeg ville elsket om du kunne ta kontakt med meg. 91524860

Synnøve

Positiv samtale som bekrefter mine egne følelser og styrker meg i troen på at jeg er på rett vei.

Veronika Skjærvik Grue

Hei. Tusen takk for en hyggelig samtale med deg :-) Du ga meg mye og mer en mye. TUSEN TAKK :-):-)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.