Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Mediumskap og tidligere liv
  • Astrologi, horoskop og tarot
  • Karrière, parforhold og familierelasjoner

Klarsynt veileder, Reiki Mester og Medium med mange års erfaring

Jeg er naturlig klarsynt og har utdannet meg innenfor healing, klarsyn og mediumskap.

Har også et år med studier i astrologi og kan sette opp fødsels horoskop.

Jeg har lang erfaring med tarot og englekort  og bruker dette sammen med mine klarsynte evner. I tillegg underviser jeg i tarot og intuisjonsutvikling og healing.

Jeg er en gammel sjel som har levd  helt tilbake til Atlantis som krystall healer. Jeg har også en sterk tilknytning til både engleriket og Pleiadene/Sirius

Jeg kan se dine guider og hjelpere og motta budskap fra andre siden.

Jeg kan sanse hvor du kommer fra som sjel feks om du er et stjerne-menneske, om du er fra engle- eller alveriket eller annet.

Jeg kan se dine tidligere liv og karmiske forbindelser.

Jeg kan hjelpe deg til å se dine muligheter i vanskelige situasjoner.

Jeg kan sanse dine evner og talenter og veilede deg i karriere.

Jeg kan hjelpe deg med kjærlighetsspørsmål.

Jeg kan gi deg healing mens vi snakker sammen.

Uansett hviilke utfordringer du møter, så finnes det skjulte velsignelser i vanskelighetene. Vi er her for å vokse og lære og ikke minst for å skinne som den unike personen vi er. Vi er mye mer enn fysisk kropp og vi kommer fra ulike steder med ulike talenter og oppgaver og det gjør livet her så spennende!

Jeg elsker å hjelpe, inspirere og spre lys. Og jeg er så takknemlig for å kunne hjelpe andre og bidra til mer glede og innsikt.

I Magasinet kan du lese et lengre portrett-intervju med meg  

ANITA

 

Mine tilbakemeldinger

Torunn Hansen

Tusen hjertelig takk for din hjertevarme og gode hjelp Anita. Da jeg snakket med deg sa du mye du aldri kunne ha vist om og alt stemmer. Jeg føler meg healet etter å ha snakket med deg,og fikk svar på alt jeg lurte på. Anbefaler deg på det varmeste.

Alia

Nille

Alia

Takk Anita for de fine samtalene. Du er en god person med et varm hjerte. Treffsikker. Alt har stemt hittil. Healingen din har hjulpet masse. Setter stor pris på all hjelpen du har gitt.

sunrise

Antia er treffsikker, ærlig og utrolig dyktig Hun tok inn mine energier uten at jeg nevnte dem Det hun sier stemmer, og har stemt. Anbefaler deg videre, vi snakkes nok igjen

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.