Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

La deg tiltrekkes av lykken i livet, og fjern all negativitet

Hvorfor er jeg så sikker på at jeg kan hjelpe deg?

Jo, fordi etter alle disse årene jeg har hjulpet mennesker, har jeg en fullstendig beherskelse av gaven jeg har fått. Min "Brightness" har aldri forlatt meg. I over 50 år fortsetter jeg livet mitt i en verden som stadig blir vanskeligere. Mitt mål med livet: "La deg tiltrekkes av lykken i livet, og hold all negativ makt vekk fra deg!"

Jeg vil du skal vite at jeg også har måttet gå gjennom vanskelige tider i livet. Så jeg vet hva det betyr å være ensom, bortskjemt, uten penger, og uten håp om å komme seg videre. Og på grunn av dette, vil jeg lettere kunne forstå dine problemer og kunne hjelpe deg til å få det bedre. Dette får jeg til ved å benytte meg av min kunnskap, og de fantastiske kreftene jeg har i min "Brightness".

Har du spørsmål om jobb? Karriere? Firma?

Eller ekteskapsproblemer? Familie? Venner?

Ja, det være seg alle slags prosesser som angår livet ditt. Jeg er en meget godt trent psykoterapeut og livsveileder, og i tillegg er jeg klarsynt.

Jeg ønsker at du tar kontakt med meg hvis du for øyeblikket er besatt av et problem som ødelegger livet ditt. Jeg finner alltid en løsning. Jeg er ærlig, ydmyk og samvittighetsfull.

Husk at jeg har praktisert i over 50 år, og hundrevis av mennesker har kunnet stole på meg. Det ønsker jeg at du også gjør i vår fortrolige samtale.

Med hilsen

CHRISTINA

Mine tilbakemeldinger

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.