Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

Elisabeth - Chaymara

  • Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Samtaleterapeut
  • Åndelig veileder

Jeg ser nye muligheter og løsninger for deg, og gir deg ærlige svar.

Hei og takk for at du titter innom min profil…

Mitt navn er Elisabeth, også kalt Chaymara, og jeg er en voksen erfaren dame som bor i vakre Nordland. Jeg er oppvokst i villmarken og er nært knyttet til naturen, dyrene og naturvesenene.

Helt siden jeg var liten jente har jeg vært klar over at jeg hadde mye mere evner enn det som ble betraktet som normalt, men det var først i ungdomstiden jeg begynte å jobbe mer bevisst med evnene mine for å utvikle meg enda mer.

Jeg har en bred utdannelse innenfor det alternative, slik at jeg på best mulig måte kan veilede og hjelpe de som trenger det.

Når jeg gir en konsultasjon bruker jeg sjelden hjelpemidler, med mindre du ønsker jeg skal bruke pendel eller kort. Jeg får inn din energi med en gang du tar kontakt, og i samarbeid med min Åndeguide og Englene gjør jeg mitt beste for å hjelpe deg. Jeg sender også healing og positive energier til deg under samtalen. Jeg gir deg ærlige svar, og mine sterke evner gjør det mulig å se på ting i både fortid, nåtid og i fremtid.

Når jeg jobber med deg, får jeg opp bilder, energier, farger og beskjeder m.m.

Om du ønsker det, sender jeg også fjernhealing til deg.

Mine fagfelt:
Åndelig veiledning – Klarsyn – Samtaleterapi – Medium – Kanalisering – Krystallterapi – Guidet meditasjon – Regresjonsterapi – Selvutvikling – Healing – Fjernhealing – Pendulering – Vikingekort

Jeg har utdannelse som:
Samtaleterapeut, Klarsynt og åndelig veileder, Hypnoterapeut, Krystall lyskropp aktivator, Healer, Medium, Regresjonsterapeut, Krystallterapeut m.m.

Jeg jobber i Lyset med Kjærlighet og Respekt for hver enkelt.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en hyggelig prat.

ELISABETH/CHAYMARA

Lys og Kjærlighet til deg vakre sjel.

Mine tilbakemeldinger

Gullet

Tusen takk for de gode og fine rådene Du hjalp meg på rett spor, og min motivasjon kom tilbake igjen Takk for den fine veiledningen og healingen du ga meg Anbefaler deg videre

Evy Brynjulfsem

Huldra

Fantastisk!!!

Turid amundsen

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.