Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Kanaliserer og leser energier
  • Finner dyr og mennesker
  • Konfliktløsning og drømmetydning

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe både mennesker og dyr

Hei hei!

Jeg kommer fra Hedmark og har bosatt meg midt i naturen med et rikt dyreliv rundt meg. Her trives jeg best og henter energi fra alt mangfoldet rundt meg. Jeg er litt privat av meg og er ikke den du treffer på alternative arrangementer.

Jeg ønsker å bruke mitt klarsyn til å hjelpe mennesker og dyr, og det er det jeg har forstått er min livsoppgave. Jeg har tidligere jobbet på teletorg og jeg har hatt mine pauser, mens andre deler av livet har vært i sentrum.

Det er en glede å få utvikle meg hos Magic Circle, og det og kunne få bistå de som velger å la meg få et innblikk i sine liv.

Livets opplevelser har lært meg å stole på meg selv. Takknemlighet og ydmykhet er viktige egenskaper, også som klarsynt. Likeledes respekt for energiene jeg tar inn og jobber med. Livet består av valg og konsekvenser, muligheter og utfordringer. Vi har alle en guide i livet vårt, men å lytte til den stemmen og følge seg selv, er en balansegang. Jeg tror på å gi av mitt hjerte uten forbehold og ikke kreve. Jeg kanaliserer energier og jeg vil helst ikke ha for mye informasjon om deg før jeg åpner opp. Dette for å kvalitetssikre samtalen vår og jobbe profesjonelt. Likevel vil jeg lytte til deg og gi deg den tiden du trenger.

Dyretolkning kan jeg også være behjelpelig med, men husk at her snakker jeg ærlig og direkte ut ifra dyrets ståsted. Jeg kan også finne bortkomne dyr og mennesker. Men det er ikke alltid disse ønsker kontakt, så jeg gir ingen garantier.

Vil også nevne at jeg jobber med fjern-rensing av hus, samt drømmetydning. Jeg formidler i visse tilfeller kontakt med dine hjelpere og budskap fra den andre siden.

Velkommen til en samtale med meg i fortrolighet.

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldinger.

Vennlig hilsen
GRETHE

Mine tilbakemeldinger

Tone

Tusen takk for hjelpsomme, støttende og oppmuntrende ord når jeg var på mitt mest fortvilte. Jeg gjennomførte begge eksamener som du sa jeg skulle og idag kom resultatene med toppkarakter på begge!

Marit

Astrid

Live Lyngstad

Vi vil takke Grethe stort for den kjempefine dyresamtalen. Hun klarte å kommunisere veldig godt og med mye hjertevarme, dybde og klokskap. Tusen takk ifra oss :). Hilsen Gråpus og Live.

Else-Grethe Schøænning

Milla

Helt fantastisk! Jeg har snakket med mange, og ingen har tatt inn situasjonen sånn som deg. Tusen takk for en fin samtale.

Tone

Alia

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.