Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Finner dyr og mennesker - dyretolk
  • Mediumskap, healing og husrens
  • Kjærlighet og relasjoner

Dyretolk, klarsynt, medium og healer

Jeg har fra jeg var liten vært mottagelig for andres sinnsstemninger og smerter og sett de "på den andre siden". Etterhvert begynte jeg å ta kurs for å få kontroll og orden på hva jeg opplevde og har nå i noen år jobbet med dette.

I dag er jeg utdannet dyretolk, godkjent healer og jobber også med mediumskap, rensing av hus samt veiledning ved hjelp av klarsyn. Har også hatt stort hell i savnet saker, både dyr og mennesker.

Har en del livserfaring som kan hjelpe når jeg med klarsyn ser deg og din situasjon. Jeg kan ikke gi deg svarene på alt, men innsikt til å se dine valg og muligheter klarere. Du har alltid et eget valg.

Er alltid ærlig og direkte i forhold til hva jeg får opp og er ydmyk i forhold til informasjonen jeg får. Jeg jobber som regel uten hjelpemidler, bare via min intuisjon og noen ganger ved hjelp fra åndeverden. Av og til bruker jeg også tarotkort om det føles riktig. Jeg er avhengig av god kommunikasjon med deg for best mulig resultat.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Maija

Mine tilbakemeldinger

Lina Hantveit

Hei, snakket med Maija i kanskje 5 minutter om hvor katten min Lolo kunne være. Etter 1 time hadde min mann funnet henne, innestengt i en bakgård, ved et gult hus og et sykkelstativ, akkurat som Maija sa! Helt vilt! !!

Monica

Tanja

"Fiskedamen"

Anne

Dan Kåre

Anbefales på det sterkeste! Fantastisk, heilt fantastisk!

Alia

Har brukt magic circle lenge. Maija er meget dyktig og treffsikker. Alt stemmer 100%. Hun er veldig rolig og hyggelig person. Fantastisk jente. Anbefales på det sterkeste.

Gunhild

Maija er virkelig dyktig og jeg gir henne mine varmeste anbefalinger. Hun er i tillegg et utrolig godt og varmt menneske, og vil behandle deg og dine dyr med den største respekt. Vi har hatt stor glede av Maija sine tjenester.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.