Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Livsveileder og selutvikling
  • Astrologi og tarot
  • Parforhold og relasjoner

Dyktig astrolog og livsveileder med lang erfaring

Jeg brenner for å gi alle mine kunder en tydelig og klar livsveiledning, noe som jeg opplever at ekstremt mange har behov for i dag. Nå har jeg endelig tid og overskudd til å gi av min kunnskap og mine erfaringer til andre medmennesker. 

Jeg har god astrologikunnskap og forståelse med meg fra barndommen, og i tillegg har jeg tatt kurser og oppdatert meg fortløpende innenfor dette spennende temaet. Tarotkort kan jeg også bruke. Føler at jeg alltid har hatt min egen spesielle innlevelsesevne, og ikke minst – min sterke intuisjon.

Til daglig jobber jeg som hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri. Jeg har alltid hatt mange henvendelser fra mennesker som har ønsket å få råd og veiledning av meg oppgjennom årene, og alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått har varmet mitt hjerte.

Ser fram til å høre fra deg.

Vennlig hilsen MONA

 

Mine tilbakemeldinger

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.