Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

Randi Bjærum

  • Tolkning av horoskop
  • Kjærlighet og parforhold
  • Jobb og god kommunikasjon

Har mange års erfaring med å tolke horoskoper

Hvem er jeg og hvilke muligheter har jeg? Hva er mine talenter, evner og ressurser? Hvordan blir fremtiden min? Hvilke valg skal jeg ta? Har jeg møtt den rette? Når bør jeg skifte jobb? Hva skjer det neste året? Hva skal til for å finne veien videre?

Dette er noen eksempler på mange spørsmål som astrologi kan gi deg svar på. Jeg bruker vestlig astrologi for å se hva som foregår i livet ditt og hvilke prosesser du er inne i, og har mange års erfaring i tolkning av horoskoper.

Jeg kan også svare på spørsmål om kjærlighet og parforhold. Vanskeligheter i nære forhold kan oppstå som følge av dårlig kommunikasjon. Vet du hvordan din partner, venn eller kollega kommuniserer, kan mange problemer bli løst.

Husk å oppgi fødselsdato, klokkeslett og fødselssted.

Randi Bjærum

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Randi 

Mine tilbakemeldinger

anonym

jeg synes hun gjør en god jobb. Det hun har hjulpet med har hjulpet meg mye.Både det hun har sagt og skrevet

Therese

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.