Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Relasjoner og personlig utvikling
  • Leser energier
  • Fjernhealing

Leser mennesker uten hjelpemidler

Jeg har i flere år utviklet og benyttet mitt klarsyn og gitt healing til andre mennesker.

Mine evner er først og fremst knyttet til å ”lese” energien som omgir mennesker og i deres relasjoner og omgivelser. Jeg bruker ikke hjelpemidler, og beskjeder kommer i form av følelser, bilder og fornemmelser i kroppen. Ved å lese energifeltet og relasjonene omkring personen jeg snakker med, kan jeg formidle beskjeder videre.

Jeg arbeider med fjernhealing og healing av smerter og blokkeringer i kroppen. Jeg kan føle og beskrive fysiske smerter og problemer, og kan bidra med healing i forhold til dette.

Jeg healer og forløser også blokkeringer eller følelser som hindrer personens utvikling. Mange er ikke klar over sine adferdsmønster og at det kan gi utfordringer i forhold til seg selv og andre mennesker. 

For meg er ydmykhet og respekt viktige verdier når jeg arbeider med mennesker som ber om min hjelp. Jeg samarbeider med Metatron og et legeteam, samt at jeg alltid arbeider ut fra høyeste lys og kjærlighet.

Sunniva

Mine tilbakemeldinger

nadia

hjertelig takk!

Eva Roberg

Jennie Ann

Fikk en god følese av å snakke med Sunniva. Hun gav beskjeder från min bestemor og kjænde det var ting som traff som inte hun kunde vite om det kom direkte från min bestemor. Fikk svar på allt og veldig fornøyd . Takk!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.