Spåtjenester fra Magic Circle

Har du spørsmål om kjærlighet, jobb og økonomi? Få hjelp av våre dyktige klarsynte. Du kan også få hjelp med livsveiledning, healing, tarot, dyrekommunikasjon, kanalisering og husrens.

Ny kunde? Få 100 kr i rabatt på din samtale!

Velg operatør:

  • Fortid, nåtid og fremtid
  • Madiumskap og kanalisering
  • Rådgiver familie- og parforhold

Min livsoppgave er å hjelpe andre til et bedre liv

Med mine medfödte evner föler jeg at det er min misjon å hjelpe mennesker på vår felles vei mot Friheten og Kjærligheten.

Jeg kan gi deg råd i familierelasjoner og parforhold som trengs og tydeliggjøres og ryddes opp i.

For de som føler seg klare, kan jeg utover rådgiving gi informasjon om tidligere liv og karma. Nøkkelord her er: Hvilken lærdom kan man få, og hva man kan få på plass i seg selv? Som medium kan jeg kontakte dine nære og kjære, også de som er reist videre. Jeg kan også kanalisere fra hjelpere.

Jeg ser i nåtid, fortid og framtid, alt ettersom hva som er mest hensiktsmessig for den enkelte.

Jeg bruker ingen hjelpemidler.

Ønsker deg varmt velkommen til en samtale. 

 

Her er boken som jeg har skrevet og kommet ut med i år:BokGina-100x133

«Gamle-Erik og skjebnen» er en åndelig og satirisk bok som er like dyp og alvorlig som den er lett og humoristisk. Med en undertone av nordnorsk ironi følger vi Gamle-Erik sin streben etter makt og velstand.

I hans rike burde alt egentlig være perfekt. Og det hadde det muligens vært, hvis det ikke var for naboen som stadig er et forstyrrende moment. Men Gamle-Erik øyner håp i og med at himmelriket er like i nærheten – for Jesus har lovet at alle bønner blir oppfylte.

Gamle-Erik sine trofaste medhjelpere står alltid ved hans sin side. Men det blir ikke alltid på den måten han hadde tenkt seg.

For bestilling, send epost til ginanit@online.no
Pris: kr. 243,- inkl. porto.

Les mer om Gina i Magic Magasin:

Har som livsoppgave å hjelpe andre 

 

Mine tilbakemeldinger

Skyttemann

Veldig behagelig å snakke med. Tok seg god tid til å gi veloverveide svar basert på det hun faktisk "så".

Harald Nilsen

Irene

Per Arne Madsen

Meget godt inntrykk av Gina. Hun treffer "spikeren på hodet"

Anonym

Lisbeth Bah

Kjære Gina ! Tusen takk for hjelpen, den ga meg det jeg trengte ! Jeg skulle gjerne gitt deg alle himmelens stjerner, men jeg får gi deg de seks stjernene som jeg kan gi. Lisbeth

Alia

Kjære Gina! Du er veldig dyktig. Og gitt meg konkrete svar og gitt meg mulighetene for å se veien videre. Dette har også bygget opp min selvtillit. Tusen takk for de flotte samtalene.

Babette

Fantastisk!!!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.